2010. március 26., péntek

Travian ereklye

AZ ALÁBBI EREKLYÉK LEHETSÉGESEK:
(szerverenként eltérő lehe)

* Stabilabb épületek
Minden épület kettő ill. háromszor olyan stabilak lesznek, az egyedi (unique) ereklyék esetén a stabilitás az eredeti ötszörösére nőhet és így katapultokkal elég nehézkes lesz az elpusztításuk.
* Gyorsabb katonák
A játékos minden egységének sebessége 1,5-szeresére (felhasználó) vagy 2-szeresére (falu) nő. Egyedi ereklye a sebességnövekedés háromszoros lesz az összes faluban.
* Alacsonyabb búzafogyasztás
Minden egység 0,75-szörösét (háromnegyedét) fogyassza, az ereklye birtokosánál (összes faluban), illetve 0,5-szörösét (felét) egy-egy faluban (ahol az ereklye van). Egyedi ereklye esetén a búzafogyasztás a játékos összes falujában 0,5-szöröse az eredetinek. (fele)
* Gyorsabb seregképzés
Az ereklye-tulajdonos seregeinek kiképzése 25%-al gyorsabb (összes falu) illetve 50%-al gyorsabb (egy falu). Egyedi ereklye esetén a képzési idő az eredeti 50%-a (összes falu)
* Építési terv a nagy raktárhoz/magtárhoz
Amennyiben a felhasználo eme ereklye tulajdonosa, építhet nagy raktárat/magtárat az adott faluban, vagy az összesben, amíg az ereklye nála van.
* Nagy rejtekhely/véletlen katapult célpontok
A tulajdonos rejtekhelyeinek befogadóképessége a 100-szorosára nő (fösszes falu) illetve 200-szorosára (falu). A katapultok kizárolag véletlen célt találnak el (a kincstár és a világcsoda becélozható). Az egyedi ereklye esetén sem a világcsoda sem pedig a kincstár nem célozható be katapultokkal.
* Natar ereklyék
A natar ereklyék 24 óránként váltogatják a hatásukat. Lehet negatív vagy pozitív a hatás és változhat a hatókör is (felhasználó/egy falu). Az egyedi ereklye ebben az esetben csak pozitív hatással bír.
* Jobb kémek + beérkező csapatok megjelenítése
A tulajdonos kémjei háromszor (felhasználó), ötször (falu) olyan jók, mint alapból. Egyedi ereklye esetén tízszeres a szorzó. Ezen kívül a beérkező (támadó) csapatok esetén látszik az egység típusa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése