2010. március 10., szerda

Travian TÁMADÁS Tipp KATAPULT

Közkívánatra leírom a tapasztalataimat a támadásindításról. A cél, h 1 másodperc alatt minél több támadás érjen be. Miért van erre szükség? A játék felépítése miatt egy adott másodpercben az a művelet számolódik ki előbb, amelyik hamarabb indult. Vagyis, ha 12:00:01re időzítesz 1 katát, akkor a védő már NEM tud 12:00:01re védőt időzíteni. Ugyanis előbb ér be a katád, mint az ő védői (gyk: ha a tisztító sereg és a nullsereges katák 1 másodpercben vannak, akkor a katák elé LEHETETLEN védőt tolni, csak a tisztító megfogásával lehet megfogni a katákat).

Módszerek:

Operás-ablakbezárós: ezzel a módszerrel azt használjuk ki, h nem várjuk meg a böngészőt, amíg betölti a gyüliteret (nem lassítja a gépet).
Operában be lehet állítani, h 1 gombbal bezárjuk az adott 'tab'-ot (Eszközök --> Beállítások --> Haladó (fül) --> Billentyűparancsok (bal oldalról) --> Opera Standard (a Billentyűzetbeállításoknál ,nem az egérnél), erre 2x kattintani (vagy szerkeszttel megnyitni) --> fönt a nagyító mellé beírni, h 'close', majd az 'F4 ctrl X Close page, 1' sorban az 'F4 ctrl' szót átírni a kívánt billentyűre. Célszerű 1 gombot megadni, lehetőleg olyat, aminek még nincs funkciója. Ha ez megvan, akkor az adott gomb lenyomása bezárja az éppen nézett tabot.)
Innetől a szokásos, előre beállítjuk a támadásokat, ráállunk az OK gombra, és Enter-bezár-enter-bezár etc. Ha gyors a gép, akkor 5-6 támadás kimegy 1 sec alatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése