2010. április 19., hétfő

Travian Mese


Az idő jött
Most hogy a napok rövidülnek és az éjszakák hidegebbé válnak, az emberek Travianben rájönnek, hogy ennek a kornak a vége közeli. A dicsőséges csaták elhalványító történetei és az elmúlt korok nagyképű épületei voltak minden az maradt ez látszik. De az emberek eldöntötték, hogy ennek nem kellene annak az útnak lennie, amit ennek a kornak be kellene fejeznie. Egy csodának testalkatnak kellene lennie, a végtelen nagyság és hatalom egy épülete. A világnak ez a csodája egyesíteni fogja Travian lakóit. Szomorúan mindazonáltal a világ dicsőséges csodáira vonatkozó tudás most elveszett - vett sírokba mostanra vágyakozz halott ősök. Épp azelőtt az emberek elvesztették a reményük egészét, a sors odavezette a figyelmüket a Natars ősi törzséhez. Lehet, hogy az a törzs, ami már sok kort és véres csatát élt túl, még mindig birtokol az építési tervek közül néhányat, amire a világ csodái miatt volt szükség, de egy hátborzongató és eldritch*érzés látszott belőlük és ebből ered kellene venni vágyakozik...

A Natar meséje
Egyszer jóval előtte a rómaiak lerohanták Traviant az most Gauls szabad törzseit és teutonokat ejtette rabul a Natars. A Natars volt egy olyan nagyon különös törzs, amit régóta elfelejtettek volna, ha ez nem támogatta azt, hogy a meséket még mindig mondták szoptatós dajkák és öreg banyák.
A Natars egyszer uralkodott Travian egésze fölött és a hatalmuk és kegyetlenségük egészében, ami nekik volt, egy minden-azokra az elemi erőkre vonatkozó ölelkező tudás, amiket soha nem múlnának felül. Csak keveset ismernek erről a törzsről csak egy egyetlen szemtanú a jelentés túlélte az elmúlt korokat. Egy Golden Citynek ez a jelentésleírása megmond bárki veszi a fáradságot, hogy olvassa azt egy dicsőséges templomról, ami a város központjában helyezkedett el, a leírhatatlan nagyság és hatalom világának egy csodája. Valamint az ember azt mondja, hogy vannak olyan titkos és misztikus helyek, ahol ezeket a templomokat kiegyenesíthetik. Helyek az, hogy lehet, hogy a bölcsesség és tudás a Natarsről hol vannak, forrás még egyszer rabul ejteni Traviant.

A Natar terve
Mindazonáltal, a Natars vannak a sajátjuk tervei és magukat a szabad törzseket akarja rabul ejteni azáltal, hogy építi a világ egy csodáját. De bárki kiegyenesít a helyükben levő világ egy csodája meg fogja valósítani annak a végső célját, hogy egyesíteni fogja Traviant a darab és összhang egy világában.
Végül az ember látni fogja, hogy Travian szabad emberei képesek, hogy teljesítsék-e ezt a merész és dicsőséges tettet. A jövő történetei, végrendelet ők láss hozzá a bátor szövetségekhez vagy az eldritchhez* Natars?

(webfordító fordította :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése