2010. január 25., hétfő

Travian VÉDEKEZÉS Tipp 1.1

VÉDEKEZÉSEK:




Katapult nélküli (sebességből számolhatod van-e a támadásban katapult), illetve fosztogató támadások elleni legjobb védelem a kitérés. Ha nincs a faluban leverhető katona, és nincs elvihető nyersanyag se, akkor a támadó egyszerűen csak fölöslegesen túrázott egyet. Üti a nagy semmit és hazaviszi a nulla zsákmányt. Ezért a legegyszerűbb, ha jön rád fosztogató vagy katapult nélküli rendes támadás, hogy elköltöd, átküldöd a többi faluba a nyersanyagot, a sereget meg kiküldöd a faluból (mondjuk megütsz valakit, vagy támogatásba küldöd egy másik faludba, vagy ütés előtt fél perccel kiküldöd valahová és becsapódás után visszahívod (másfél percig ugye a kiküldött csapat visszahívható)



Hazakísérés:



Ha jött rád valaki ütni, akkor felfedte a seregét. A csapatban lévő katonák alapján tudod mekkora a sebessége, mennyi idő alatt ér haza, és tudod mikor ütött meg téged, így ki tudod számolni pontosan mikor ér haza. Ez alapján már tudsz időzíteni támadó sereget pont a hazaérkezése után 1-2 másodperccel, így a célpontodnak nagyon-nagyon ügyesnek kell lennie ha ki akarja menteni a katonákat. Ez az a támadási forma, ami elöl nagyon nehéz kimenteni a katonákat.


Másik változata, amikor falut foglalnak tőled, és előre látod, nem tudod megakadályozni. A másik faludból a foglalás alatt álló falut üsd meg pont 1 másodperccel a foglaló után időzítve. Ugyanis a foglaló sereg ott marad védekezni, és szépen jól hátba lehet verni meglepetésből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése